Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Han Held

Pages: [1]
I just heard about this on G+ and it's installing.
It looks like it only makes old-school system clothing; but still...

It's free, it's legit and it might help someone out (I plan on kicking the tires and taking it out for a spin).

Good, legal content / Avastar's newest model...
« on: January 02, 2018, 12:20:12 AM »
This is an interesting development. The folks behind Avastar have introduced a new, limited avatar to use as a base for creation.

You can read about it here:

Notably, you can (re)use it for commercial endeavors.

Potentially, it could take some of the wind out of Ruth 2.0's sails; but I doubt it will.
Ruth 2.0 is at the point where it's pretty well usable as a drop-in replacement for Athena (it's primary competitor). Once the applier and UI issues are smoothed out, it will work as a complete replacement.

Whereas the Avastar model doesn't have the huds or anything in place for it, and also uses the "Starlight" skin (which is even older than the eloh skins if I remember correctly). Also, unlike Ruth it doesn't seem to be designed to be used inworld (but in blender).

Bugs, gripes, ideas, feature requests / Weirdest firestorm issue
« on: December 27, 2017, 07:01:58 PM »
First, the basics
I'm on windows 10, 64bit, cable modem. 2 gig radeon video card and 16 gigs of ram. The viewer is Firestorm 5.0.7 (52912) Jun 13 2017 03:57:58 (Firestorm-Releasex64) with OpenSimulator support

I was able to see things on firestorm just fine, until I imported a linkset of one of my builds from metropolis.
Since then it seems like textures aren't being sent to my viewer.
I'm basing that on the report I get from the viewer's statistics (cache isn't getting hit, no objects cached, no texture activity) and observation.

I've tried everything I can think of; restarting, restarting my router, hitting 'refresh', clearing cache, deleting cache, reinstalling firestorm.

Everything is still gray, and also my avatar never loads.

I'm able to see things on other grids with firestorm; I even logged in briefly to osgrid with it (landed in lbsa and saw everything).

The textures are there ...I'm able to see them in Singularity.
I <3 singularity but I can't import linksets with it.

I have been having network problems on my end, and this could be related to that, but it is only happening on hgluv.

If there's anything you want me to try or look at, please let me know!

Pages: [1]